• MAY 16th & 17th 2018 - Hotel Intercontinental Buenos Aires
  • Agenda Day 2

      Day

    • Day 2
    • One to one Sessions
    • Panel Discussions
    • Debate Sessions
    • Networking Activities
    • Welcoming Speech
    • Keynote Speakers

      Day 2

    • Opening & Welcome Coffee

      09:45 - 10:00 | Networking Activity | 15 mins

    • CTOs and the future of TV technology.

      10:00 - 10:30 | Panel Discussion | 40 mins


      Eduardo Bayo - ,
      Guillermo Bertossi - VP Technology, Digital Consumer Group, Fox Network Group
      Jorge Notarianni - Director de Ingenieria y Operaciones , The Walt Disney Company Latin America
      Hugo Amaral Ramos - CTO Caribbean and Latin America, Arris
    • Third party OTT integration into Pay TV operators.

      10:30 - 11:10 | Panel Discussion | 30 mins


      Fabiana Orlotti - CEO, Montecable
      Jose Alcacer-Mackinlay - Americas Sales, Conax
      Miguel Factor - Gerente , Colsecor
    • One on one session : The future of OTT: Media delivery in Latin America

      11:10 - 11:30 | One to one Session | 20 mins

      OTT’s time in the spotlight has arrived, and broadcasters and content providers are all jumping at the chance to reach this new audience


      Jossi Fresco Benaim - Regional Director Latin America, Verizon Digital Media Services
    • Coffee Break & Networking

      11:30 - 11:50 | Networking Activity | 20 mins

    • Sports: Multiscreen – Premium – Content – Live Streaming

      11:50 - 12:20 | One to one Session | 20 mins


      Hernan Donnari - EVP Fox Sports Sudamérica , Fox Sports Latin America
    • TV challenges for South American Telcos

      12:20 - 13:00 | Panel Discussion


      Pablo Moreira - Gerente de División Valor Agregado y Multimedia, Antel
      Juan Carlos Benitez Zarate - Sub Gerente Comercial, COPACO
      Dario Oliver - Gerente General, Telpin
    • Lunch Break

      13:00 - 14:00 | Networking Activity | 60 mins

    • New strategies for the Pay TV business

      14:00 - 14:30 | Panel Discussion | 30 mins


      Juan Honofre Amarilla - Director, Interam - Amacom Media
      Ariel Fernandez - Presidente, Catel
      Giovani Henrique - President LATAM, HansenCX
    • Add On Channels & TV a la Carte: Challenges and opportunities

      14:30 - 15:00 | Debate Session | 30 mins


      Jose Rivera Font - Vicepresidente y Gerente General, SPT Digital Networks LatAm
      Ezequiel Fonseca Zas - SVP Multiplatform Strategy & Marketing, Viacom
      Gustavo Castro - Content Acquisitions Manager, Movistar
    • Coffee Break & Networking

      15:00 - 15:20 | Networking Activity | 20 mins

    • New OTT Pay TV models

      15:20 - 15:50 | Panel Discussion | 30 mins


      Hernan Portugal - CEO & Founder, GoMusic
      Gustavo Morandé - CEO & Founder, Zapping TV
      Pedro Haliska - Country Manager Argentina, Internexa
      Leonardo Lopez Larraquy - Country Manager South Cone, Wavy
    • OTT, IOT & Smart Home

      15:50 - 16:10 | Panel Discussion | 30 mins


      Leopoldo Spiess - Subgerente Innovación (Cloud & IoT), Entel
    • Closing ceremony

      17:20 - 17:50 | Networking Activity | 30 mins